Eens in de week of één keer in de zoveel tijd is het weer zo ver, tijd om uit te gaan. Je kijkt er samen met je vrienden al een tijd naar uit, maar hoe zorg je er nou voor dat dit de beste avond in tijden wordt? In het volgende stuk volgen tips en manieren om je avond naar het volgende level te tillen. Hoog tijd om er een gekke avond van te maken.

Handig om over na te denken

Voordat je vertrekt is het natuurlijk van belang dat je ervoor zorgt dat je er op je best uitziet. Je weet maar nooit wat er gaat gebeuren en je wil natuurlijk een goede indruk achterlaten. Dit spreekt redelijk voor zich, maar vergeet niet om van te voren over de volgende dingen na te denken; Waar ga je heen? Wat is de leukste plek om te gaan feesten? Wie gaan er allemaal mee? Hoe kom je daar? En hoe kom je weer terug? Als je hier al van te voren over nagedacht hebt, dan kan de avond alleen nog maar soepel verlopen en gaat er vrijwel niks mis.

De avond zelf

Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming is de kans groot dat je als eerste naar de bar gaat om een rondje te halen en als jullie een plek gevonden hebben dan is het tijd voor wat meer actie. Ben niet bang en laat je gerust gaan op zo’n avondje uit. Laat je gaan op de dansvloer en zie het als een perfecte kans om nieuwe mensen te leren kennen, loop zo eens een rondje en praat aan de bar met leuke mensen. Wie weet hou je er leuke contacten aan over.

Na een geslaagde avond kun je terugkijken op de mooie herinneringen die zijn gemaakt en kun je je alweer gaan verheugen op de volgende avond. Wie weet wordt de volgende keer nog beter. Maar vergeet niet; de kater komt later.