Single- en groepsreizen zijn eigenlijk hetzelfde begrip. Het werkt hetzelfde. Je boekt de reis alleen voor een specifieke datum. Vervolgens word je in een groep gezet met andere reizigers, die dezelfde datum geboekt hebben. Deze groep blijft dan de gehele reis jouw reisgroep. Samen doen jullie de activiteiten en slapen jullie op dezelfde plek.

Bij Simi Reizen hebben we ervoor gekozen om onze groeps- en singlereizen aan te bieden voor jongeren tussen de 18-32 jaar. Zo houden we het voor iedereen leuk en kunnen we het programma goed afstellen op deze leeftijden. Daarnaast zit er voor jou altijd wel een leeftijdsgenootje tussen!

Het belang van het kiezen van een groepsreis die bij jou past

Groepsvakanties zijn er in veel soorten en maten. Snel zul je weten welke bestemming je wilt bezoeken, maar is het uitzoeken van een programma een iets lastiger taakje. Zo is er vaak onderscheid tussen kampeer- en hotelverblijven, actieve- en relaxvakanties of rondreizen t.o.v. reizen waar je op dezelfde locatie verblijft.

Lees de verschillende programma’s aandachtig door en zo vind je snel een reis die jou aanspreekt. Het voordeel hiervan is dat je ook met mensen reist die dezelfde instelling hebben, want ook zij hebben meerdere programma’s vergeleken en vonden het gekozen programma het beste bij hun passen.

Waarom een groepsreis Mexico iets is wat je gedaan moet hebben

Mexico ligt ten zuiden van het welbekende Amerika, maar toch heerst er daar een hele andere cultuur en levensstijl. Het land zelf kent verschillende regio’s en dat maakt het een heel divers land om uitgebreid kennis mee te maken. Wat ook niet veel mensen weten is dat Mexico ook nog eens een prachtig natuurgebied heeft. Zo geniet je van heerlijke zandstranden, verlaten woestijngebieden, mysterieuze jungles en hoge bergtoppen!

Verwachtingen van de groepsreizen Mexico

Als je kiest voor een Mexico groepsreis dan kies je echt voor afwisseling. Je houdt er niet van om je alleen maar te richten op het ontdekken van natuur of alleen maar kennis te maken met de cultuur van een land. Je bezoekt echt het veelzijdige Mexico tijdens een rondreis van 2-3 weken, waar je in een relatief korte tijd echt kennis maakt met alle vlakken van het land. Je ontdekt oude tempels, sfeervolle steden en prachtige stranden! Daarnaast moet je kunnen rekenen op redelijk wat excursies tijdens de groepsreizen Mexico. 

De Mexico rondreis van Simi Reizen

De groepsreizen Mexico van Simi Reizen laten je ook zien hoe divers Mexico kan zijn. We delen alvast een klein deel van ons programma met jullie om een helder beeld te creëren van wat je te wachten staat deze zomer:

Je komt als eerst aan bij Mexico-Stad, waar je na een heerlijk ontbijt kennis gaat maken met deze veelzijdige en kleurrijke stad door het bezoeken van verschillende hoogtepunten. De volgende dagen wijd je je aan excursies naar Teotihuacan, Cholula, Puebla en Monte Alban. Hier maak je kennis met het verleden van Mexico en bezoek je prachtige tempels.

Twee hoogtepunten van deze reis zijn dan ook de boottocht door de Sumidero Canyon en het bezoek aan Agua Azul. Je bezoekt gedurende de reis verschillende steden en dorpjes, waar je langzaam meer te weten komt over de Mexicaanse cultuur. De groepsreizen Mexico worden afgesloten in Cancun, waar je een paar dagen heerlijk kunt relaxen op de stranden van Mexico. Dan is het helaas weer tijd om naar huis te gaan.

Andere groepsreizen in Noord-Amerika

Simi Reizen kent naast Mexico ook andere groepsreizen in Noord-Amerika. Zo heb je de SUV rondreizen naar Californië, het zuiden en het westen van Amerika. In aparte auto’s reizen jullie langs de hoogtepunten van deze regio’s. Zo ben je heel flexibel en krijg je zelf de mogelijkheid om met je groepje af te stemmen wat jullie graag willen bezoeken.